Nokia N70 FAN CLUB
+4
finix
Admin
limunes
barbaradam
8 posters
Lifton :: Cep Telefonları :: Cep Telefonları(Genel) :: Nokia
1 sayfadaki 5 sayfası
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Nokia N70 FAN CLUB
evet arkadaşlar herkes birleşiyor biz de n70 sahipleri olarak birleşelim,dosya paylaşımı yapalım,ticaret ve sorunlar vb.
v-1- Misafir
Geri: Nokia N70 FAN CLUB
ben başlatayım:
www. nokiafiles.com /games/n70games/download.php
bu adresten istediğiniz kadar sis oyunu nidirin tamamen kendim yaptım
www. nokiafiles.com /games/n70games/download.php
bu adresten istediğiniz kadar sis oyunu nidirin tamamen kendim yaptım
n-n70- Misafir
en aktif fan club bizler olalım genelde değiliz bu nedenle birçok kısıtlamadan kurtulduk
v-1- Misafir
o oyunu 12.000 kişi istek başvurusu linkine girmiş ama hala wap dan dosya olarak aktaramadım ancak deniyorum şu anda iw de bile yok çünkü sürekli aradım
n-n70- Misafir
www. sharefiles.com /34231593A34/fearteenagers.sis
alın dostlarım
alın dostlarım
o'neon- Misafir
n70 lerdeki gizli d4 bağlantısını kullanmak ister misiniz işte size adres:
www. indirwap.com/programdownload/mobileprograms/nokia/n70/d4open.sis
işte bu,ben denedim cybermusic-300 kullanan bir arkadaşıma veri gönderdi
www. indirwap.com/programdownload/mobileprograms/nokia/n70/d4open.sis
işte bu,ben denedim cybermusic-300 kullanan bir arkadaşıma veri gönderdi
pnguin9-- Misafir
benim telefonum full şarjda 15 dk sonra kapanıp duruo ve anında kapanıo yardım eder misiniz lütfen
g912- Misafir
telefonuna Duruimina.n70 i yükledin mi?eğer yüklemediysen indirwap a "moon share for duruimina.n70" yaz ve karşına ilk geleni indir
fish3- Misafir
troua:
ben ekledim ve denedim,çalışıyor o cd de kesin garanti diil,ona bakarsak eğer.insanların emeğine saygı dutmayı öğren sen bi kere,cd den atmak var indirmek var...
ben ekledim ve denedim,çalışıyor o cd de kesin garanti diil,ona bakarsak eğer.insanların emeğine saygı dutmayı öğren sen bi kere,cd den atmak var indirmek var...
fish3- Misafir
fish3:
bak adam gibi konuş bu bir forum,tamam ayrı bölümde tartışma özgürlüğü var ama bu kadar da diil yani....hem ben sana işe yaramaz fln demedim ki kesin diil dedim ve de cd ile daa kolay halleder artık indirwap 15 down uygulamasına geçti 3 gün bu nedenle
bak adam gibi konuş bu bir forum,tamam ayrı bölümde tartışma özgürlüğü var ama bu kadar da diil yani....hem ben sana işe yaramaz fln demedim ki kesin diil dedim ve de cd ile daa kolay halleder artık indirwap 15 down uygulamasına geçti 3 gün bu nedenle
troua- Misafir
sana tamamen katılıorum forumlarda sorun çıkartanları şikayet etmek lasım aslında ama umarım bi daha olmas
some4- Misafir
gerçekten hoş,güzel ve güncel bir fan club olmuş,e250 ye rakip olmak için mi yaptınız acaba?(yanlış anlaşılmak istemiyorum başlangıçta genelde diiliz fln die mesajlar atılmış da o nedenle gönderme mi die)paylaşımcı ve güzel olmuş ancak daha kat edeceği çok yol var,konu başlıklarını azaltmak ve en aza indirmek forum bölümlerinin kalitelerini arttırır
barbaradam- Uzman Katılımcı
saol barbaradam da hiçbi fan a karşı savaş olarak fan kurulmaz rekabet olmaz biz ayrı bölümdeyiz onlar genelde tbi ki de önde olacaklar bide herkeste olan dandik tellerden olunca en ii olmak tabi ki de kaçınılmaz ben de öle yapsam n70 i olan ilk beni görcekti bi de en çok popülete den sabit oldular oooooooooooooh
v-1- Misafir
v-1 haklı biz de genele gitseydik,en çok hiti biz kazanırdık,,,,,,
n70 taraftarlarını buraya biz çekmiyoruz,merak edenler bakıo fln ama bence fan ın reklamını yapmalıyız özellikle de e250 fan club da çok fazla oldular bunlar diyelim ki:birinin n70 ve e250 si ve ilk gördüğü yere e250 ye gircek tabi...
n70 taraftarlarını buraya biz çekmiyoruz,merak edenler bakıo fln ama bence fan ın reklamını yapmalıyız özellikle de e250 fan club da çok fazla oldular bunlar diyelim ki:birinin n70 ve e250 si ve ilk gördüğü yere e250 ye gircek tabi...
suruklea- Misafir
n70 imi satıyorum 6 ay kadar kullandım ama para sıkıntısı içindeyim takas olmaz nakit gerek
270 e bırakırım ekranda ufak bir çizik var o kadar
270 e bırakırım ekranda ufak bir çizik var o kadar
fudy- Misafir
ya arkdaşaşar n70lerdeki atract sorununu çözebilen varmı aranızda
atk1- Misafir
onun için mucuva nokia yı kullanmanı öneriyorum ben ömzdüm artık rahatlıkla mp3 dinleyebiliyorum ses bozuntusu olmadan
v-1- Misafir
1 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nokia 6300 FAN CLUB
» Nokia N72 Fan Club---by venom!
» Nokia 6300&6300i&6300slide FAN CLUB
» Nokia E51!!!
» Nokia N72 Fan Club---by venom!
» Nokia 6300&6300i&6300slide FAN CLUB
» Nokia E51!!!
Lifton :: Cep Telefonları :: Cep Telefonları(Genel) :: Nokia
1 sayfadaki 5 sayfası