Nokia N70 FAN CLUB
+4
finix
Admin
limunes
barbaradam
8 posters
Lifton :: Cep Telefonları :: Cep Telefonları(Genel) :: Nokia
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Nokia N70 FAN CLUB
v-1 haziran ayının onur konuğu olmak için adaylar listesine alınmıştır tebrikler
çok saol admin;umarım ayın konuğu ben olurum çünkü biraz limitli premiuma ihtiyacım var..yada indirime...
onun dışında;
n70 ile ilgili bir site kurdum:www. n70fanbyv-1 .sitekur .com
bu sitede birçok şey bulabilirsiniz ama yorum yazılamamaktadır özellikle burada kalmasını istedim büyük bir forum olduğu için
onun dışında;
n70 ile ilgili bir site kurdum:www. n70fanbyv-1 .sitekur .com
bu sitede birçok şey bulabilirsiniz ama yorum yazılamamaktadır özellikle burada kalmasını istedim büyük bir forum olduğu için
v-1- Misafir
şu anda operatörler 3g yi desteklemio ama galiba yakında turkcell yapcak ama net bilgim yok
v-1- Misafir
3g galiba irregal yollardan yine kullanılabiliomuş,programlarla fln ama iki n70 de de aynı program olmalı tam bilmiorum
feed- Misafir
o yöntem dakikada 60 kont. yiyor ve çok kötü bir görüntü kalitesi var multi-sms daha ii onu kullanın boşverin 3g programlarını fln
ffffffff- Misafir
fffffffffffffffffffffffffff haklı çok kont. yiyor ancak miktardan emin diilim,siz her ihtimale karşı bulaşmayın derim ben
v-1- Misafir
o hikaye doru microfırın haksız,yalnız htp2 yi 3.125.85a.1:1 yapın ki girişler uysun dier türlü olmaz
v-1- Misafir
ya tmm v-1 doru sölüo ben 1:1 i 1:2 yaptım bu nedenle olmamış indirwap da görmüştüm zatii bu aralar çok fake bilegiler orayı sardı orjinalliği kayboldu
microfır- Misafir
saol v-1 oluyor ancak edge bir türlü inmiyooor ona bir çözüm bulan varmı
atk1- Misafir
avea nın sorunları burda başlıor işte ben denedim saol v-1 o işi turkcell ile deniyceksin işte
ayy-na- Misafir
edge yi indirmek için internet ayarlarını vodofone ye getir ve ip leri kır bak nasıl gidiyor sorunun
limunes- Bilgin
limunes:
ben denedim ama olmadı senin bilgin attırma bilgi değil dimi...
ben denedim ama olmadı senin bilgin attırma bilgi değil dimi...
brrk884- Misafir
bence de attırma bilgi denedim oto-ayar ile tekrardan girebiliyor turkcell en ii çözüm bunun için
onethink- Misafir
nero,nokia için Nero mobile CooL u yapcak destekleyen modeller:(sadece nokia)n70,n72,n80,n90,n93,n95 bu modeller destekliyor
v-1- Misafir
v-1 o bilgiyi ben de biliyorum ancak nokia nın 15 oturumluk ihaleyi alması gerekli
atk1- Misafir
ewt daha 4. oturumda ama alır bence toplamdaki istek:18.000.000 nokia 20.000.000 veriyor bir düşünün kesin alcak ztii başka rakip de yok neden 15 oturum açtılarsa
uss- Misafir
o 15 olayı başka rakip gelsin die,yoksa zatii saçmalık ama samsung un fln gelmesini bekliolar heralde ama bence gelemz
feed- Misafir
nero başka rakip beklese 2. oturumu 1 ay geciktirirdi ama yapmadı nokia nın alcağı kesin sadece biraz bekleyin arkdaşlar
v-1- Misafir
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nokia 6300 FAN CLUB
» Nokia N72 Fan Club---by venom!
» Nokia 6300&6300i&6300slide FAN CLUB
» Nokia E51!!!
» Nokia N72 Fan Club---by venom!
» Nokia 6300&6300i&6300slide FAN CLUB
» Nokia E51!!!
Lifton :: Cep Telefonları :: Cep Telefonları(Genel) :: Nokia
4 sayfadaki 5 sayfası